nirvana yoga

Nirvana yoga is a system of yoga transmitted to the modern world. This method of yoga involves synchronizing the breath with a progressive series of postures—a process producing intense internal heat and a profuse, purifying sweat that detoxifies muscles and organs. The result is improved circulation, a light and strong body, and a calm mind.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Nirvana yoga

Ο καθένας μπορεί να κάνει γιόγκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θρησκείας και της κατάστασης της υγείας του. Η γιόγκα και οι ασκήσεις της μπορούν αν μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε στην καθημερινότητά μας και να κατανοήσουμε βαθύτερα τη ζωή.


Ασκήσεις (asanas), διαλογισμός και αναπνευστικές τεχνικές (pranayama) μας δίνουν τη δυνατότητα να βιώσουμε το όραμα ενός γιόγκι και να ωφεληθούμε αποκτώντας επίγνωση της αναπνοής μας και βελτιώνοντας το νευρικό μας σύστημα.

Η γιόγκα λειτουργεί και ως θεραπευτική αγωγή για όσους υποφέροουν από πόνους στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, προσφέροντας τρομερή ελαστικότητα στο σώμα μας. Η λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων τονώνεται. Κολικοί των νεφρών, χρόνιες βρογχίτιδες, κακοήθη άσθματα, ακόμη και απλά κρυολογήματα καταπολεμούνται.

Η γιόγκα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και να δώσει στη ζωή την αληθινή της σημασία. Είναι μια φιλοσοφία που εφαρμόζεται στην πράξη. Δίνει την δυνατότητα να εμβαθύνουμε στον εαυτό μας και να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.

Γαι τα παιδιά αποτελεί ιδανικό παιχνίδι, για τις μέλλουσες μητέρες συνειδητή επαφή με το μωρό τους από την πρώτη μέρα της ζωής του. Ακόμα τις βοηθάει να διατηρήσουν το σώμα τους σε φόρμα, να έχουν τόνωση της ζωτικότητας του οργανισμού τους και βέβαια ευλυγισία.

Η γιόγκα είναι η ιδανική μέθοδος για αδυνάτισμα, προσφέρει πράγματι υγεία και ευεξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου